Ma: 2022.05.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Késsel raboltak ki egy miskolci dohányboltot
Privatkopo.info 2022. 05. 30. 5:13:00

A miskolci rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy miskolci Nemzeti Dohányboltot egy késsel a kezében rabolt ki.Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 64 éves helyi férfival szemben.

Az elkövető - egy szájmaszkot viselve, késsel a kezében - 2022. május 29-én, 11 óra előtt, Miskolcon, az Andrássy Gyula utcában egy Nemzeti Dohányboltba ment be. A férfi rögtön a bevétel átadását követelte, illetve a kiszolgáló pultba lépett, és belemarkolt a pénztárgépbe a papírpénzek közé, majd az üzletet elhagyta.

A trafik eladója a pánikgombot megnyomta és az elkövető után ment, majd az utcában egy férfitől kért segítséget a rabló visszatartásában. A közelben szolgálatot teljesítő járőrök, így öt percen belül az elkövetőt elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat