Ma: 2022.10.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Házastársát és gyermekeit akarta megölni egy férfi Enyingen
Privatkopo.info 2022. 10. 21. 6:33:00

A Fejér Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete és további bűncselekmények miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki az alapos gyanú szerint 2022. október 13-án házastársát és két gyermekét akarta megölni.A nyomozás adatai szerint a férfi enyingi otthonukban, szóváltást követően a házastársát megöléssel fenyegette. A hanyatt fekvő sértettre ült, két kézzel a nyakát szorítva fojtogatta és azzal fenyegetőzött, hogy sokáig fogja kínozni. A sértett aktívan védekezett, amelytől a férfi indulatosabbá vált, és miután már a két gyermekük megölését is kilátásba helyezte, a nőt a telefon töltőzsinórjával tovább fojtogatta.

A gyermekek észlelték a történteket, és a sértett arra kérte őket, hogy telefonon hívják a rendőrséget. A férfi a gyermekektől elvett három mobiltelefont, a nőt pedig tovább fojtogatta. A gyermekek a házból elmenekültek, azonban a férfi a konyhából magához vett egy 20-25 cm pengehosszúságú konyhakést és utánuk indult. A gyanúsított azért, hogy a nő ne tudja megakadályozni a cselekményét, őt a házba bezárta, a kulcsot pedig az udvaron eldobta. A nő a lakásban talált egy segélyhívásra használható telefont és segítséget kért.

A rendőrök a bejelentésre a férfit az ingatlan előtt elfogták, aki még a rendőrök előtt is a hozzátartozói megölésével fenyegetőzött.

A Fejér Megyei Főügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatásának elrendelését, mert a bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára és törvényi fenyegetettségére figyelemmel alaposan lehet tartani a gyanúsított szökésétől, elrejtőzésétől, valamint, hogy az általa megkísérelt bűncselekményt szabadlábra kerülése esetén befejezné. Megalapozottan feltehető továbbá, hogy a hozzátartozói befolyásolásával, megfélemlítésével a bizonyítási eljárás sikerét meghiúsítaná.

A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adott és elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A döntés védelmi fellebbezés folytán nem végleges.

További friss információk
Két bosszúszomjas nő, plusz némi alkohol, „csodákra” képes
Családi tragédia Ajkán
Kútba zuhant és meghalt egy hároméves gyerek Hatvanban
Ittasan karambolozott a hévízi fideszes alpolgármester
Vádat emeltek a nagymama ellen, aki a tilos jelzés, valamint az érkező vonat ellenére a sínekre hajtott, emiatt két unokája meghalt
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat