Ma: 2024.07.12.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Elsodorta, majd viperával ütlegelte felesége szeretőjét
Privátkopó 2024. 06. 11. 10:28:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen emberölés bűntettének kísérlete miatt, aki a feleségével szerelmi kapcsolatot tartó férfit autóval elsodorta, majd viperával ütlegelte.A vádirat szerint a férj 2023 januárjában, délután, Kazincbarcikán autózott, amikor észrevette a - szintén autót vezető - haragosát, aki a feleségével szerelmi kapcsolatot létesített. Amikor elhaladtak egymás mellett, a férfi mutogatott felé, ezért a vádlott megfordult, követte a férfit, majd megálltak az úttest szélén. Kiszálltak a gépjárművekből, egymás felé indultak, miközben folyamatosan szitkozódtak. A kölcsönös kiabálás után az elkövető visszaült az autójába és szándékosan a férfi irányába kormányozva elindult, mintegy 50 km/h sebességgel haladva elsodorta.

A sértett megpördült. A vádlott kiszállt az autójából, magához vett egy fél méter hosszúságú teleszkóposan kihúzható fém rudat, és a feltartott karral védekezni próbáló férfit többször megütötte.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett, azonban a reális esélye volt a a halálos kimenetelű sérülések bekövetkezésére.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést, közúti járművezetéstől eltiltás büntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.

További friss információk
Autóbalesetet okozott és meghalt a főutat versenypályának gondoló Stétz Dániel korábbi Eb-bronzérmes MMA-harcos
Orosz rulettet játszott egy nagyatádi fiú, bele is halt
Újabb igazságügyi szakértő állítja: Szűcs Patrik okozta a debreceni halálos közúti balesetet
„Nekipattanás”: Szűcs Patrik a 112-es segélyhívó diszpécserének elismerte, hogy ő okozta a debreceni halálos közlekedési balesetet, ám most azon mesterkedik, hogy az elhunyt sofőrre tolja a felelősséget
Ellentámadásba lendült a debreceni tragédiát okozó milliárdoscsemete: Szűcs Patrik azt bizonygatná, hogy nem ő, hanem a baleset áldozata hibázott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat