Ma: 2022.10.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
17 éves lányt kényszerítettek prostitúcióra - naponta, testszerte, ütötték-rúgták
Privatkopo.info 2022. 10. 21. 6:52:00

A Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontjával egyezően a bíróság helybenhagyta annak a férfinak és a társának a büntetését, akik fogva tartottak, bántalmaztak egy lányt.A jogerős ítéleti tényállás szerint a férfi 2021 áprilisában megismerkedett a 17 éves lánnyal, és rávette, hogy szombathelyi otthonába utazzon vele. Ott arra kényszerítette, hogy prostitúciós tevékenységet ajánló hirdetésekre jelentkező férfiakkal szexuális cselekményeket végezzen. A lány többször közölte, hogy ezt nem akarja csinálni. A férfi azonban a telefonját elvette, naponta - testszerte - ütötte, rúgta, gyermeke megölésével fenyegette meg. A bántalmazások következtében a lány végtagjai bevéreztek, amelyek 8 napon belül gyógyuló sérülésnek minősülnek.

A férfinak volt egy társa is, egy nő, aki úgy segített neki, hogy a tiltakozó lány bántalmazására biztatta, illetve a szexuális cselekményekért kapott pénzeket a férfiaktól átvette, és azokból részesült is.

A férfi és a nő a lány kiszolgáltatott helyzetét kihasználva, pénzszerzés céljából, erőszakkal kényszerítette más férfiak részére szexuális szolgáltatás nyújtására.

A Szombathelyi Törvényszék társtettesként elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka bűntette miatt a férfit 6 év és 6 hónap fegyházbüntetésre, 6 év közügyektől eltiltásra, a nőt 5 év börtönbüntetésre, 5 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az elsőfokú ítélet ellen a férfi és a nő is, valamint védőik enyhítés érdekében fellebbeztek.

A Győri Ítélőtábla 2022. október 18-án kihirdetett határozata megegyezett a fellebbviteli főügyészség indítványával, a büntetések tartamát nem enyhítette. A férfi a letartóztatása alatt szakmát kezdett tanulni, és azért, hogy azt folytatni tudja, a bíróság úgy döntött, a büntetését a törvény által előírtnál enyhébb fokozatban, börtönben kell végrehajtani.

További friss információk
Két bosszúszomjas nő, plusz némi alkohol, „csodákra” képes
Családi tragédia Ajkán
Kútba zuhant és meghalt egy hároméves gyerek Hatvanban
Ittasan karambolozott a hévízi fideszes alpolgármester
Vádat emeltek a nagymama ellen, aki a tilos jelzés, valamint az érkező vonat ellenére a sínekre hajtott, emiatt két unokája meghalt
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat