Ma: 2022.10.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
10 év szabadságvesztésre ítélték a 6, illetve 7 éves kislányokkal szexuális cselekményeket végeztető férget
Privatkopo.info 2022. 05. 05. 8:23:00

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség sikeresen indítványozta a szexuális erőszakot elkövető szentesi „férfival” szemben kiszabott büntetés súlyosítását.Az ügyben a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség emelt vádat. Az elsőfokú bíróság ítélete szerint a férfi 2019-ben a testvére 6 éves leánygyermekét - aki ekkor a felügyelete alatt állt - egy elhagyatott szentesi temetőbe csalta, majd szexuálisan bántalmazta.

A férfi még ugyanebben az évben a másik testvérének a 7 éves leányunokájával a gyermek szüleinek lakásán szintén szexuális cselekményt végzett.

A bíróság a férfit két rendbeli szexuális erőszak bűntette miatt 9 év szabadságvesztésre, 10 év közügyektől eltiltásra ítélte és végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás vagy tevékenység gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kapcsolatba kerülhet.

Az ítélet ellen az ügyészség hosszabb tartamú szabadságvesztés kiszabása, míg a védelem enyhítés érdekében jelentett be fellebbezést A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú ítélet megváltoztatását és a kiszabott szabadságvesztés súlyosítását indítványozta.

A másodfokon eljárt Szegedi Ítélőtábla egyetértett az ügyészség indítványával, az elsőfokú ítéletet megváltoztatta, és a férfi büntetését 10 év szabadságvesztésre súlyosította. Az ítélet jogerős.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Két bosszúszomjas nő, plusz némi alkohol, „csodákra” képes
Családi tragédia Ajkán
Kútba zuhant és meghalt egy hároméves gyerek Hatvanban
Ittasan karambolozott a hévízi fideszes alpolgármester
Vádat emeltek a nagymama ellen, aki a tilos jelzés, valamint az érkező vonat ellenére a sínekre hajtott, emiatt két unokája meghalt
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat