Ma: 2021.10.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
Egyre csak nő a bűncselekmények száma Németországban
888.hu 2017. 04. 23. 8:43:00

Hivatalosan csak hétfőn teszik közzé, azonban már most kiszivárgott számos adat abból a rendőri statisztikából, mely szerint Németországban növekedett az erőszakos bűncselekmények számaránya.Ezen bűncselekmények aránya ugyanis 6,7 százalékkal emelkedett Németországban. Ebbe beletartozik az emberölés és nemi erőszak is, 80 százalékban azonban rablásról és tettlegességről lehet beszélni. Emberölés tekintetében pedig 2400 esetet regisztráltak, ami 14,3 százalékos emelkedést jelent.

Nemi erőszak és szexuális zaklatás esetében közel 13 százalékos a növekedés mutat a statisztika, ami pontosan 7900 esetet jelent. Ezt nagymértékben befolyásolja a Kölnben, újévkor történt tömeges zaklatás, ahol is az elkövetők észak-afrikai migránsok voltak.

Rudolf Egg kriminálpszichológus szerint érdemes megjegyezni, hogy a rendőri statisztika a migránsok által elkövetett bűncselekményekről is értekezik. Hogy miért választják a migránsok az illegalitást, azt Egg azzal magyarázza, hogy több „rizikófaktornak” is ki vannak téve: a migránsok nagy része fiatal, egyedülálló férfi, akinek nincs családja, és aki képtelen integrálódni a társadalomba.

Rudolf Egg szerint további érdekesség, hogy a bűncselekményt elkövető migránsok csak nagyon kevés hányada származik háború sújtotta országból. 

További friss információk
Nagy tételben „öregeztek” Kozák Alexék Észak-Írországban
Több mint kétszázezer pedofil felvételt jelentettek tavaly világszerte
Tíz emeletnyi szajha - ez a „magyar” nő is prostitúció szervezésével kereste meg a mindennapi kokaint Angliában
Sokadik lecke egzotikumra vágyó lánykáknak: megverte, majd megfojtotta a 16 éves bécsújhelyi lányt szír barátja
Innsbrucki lakásában találtak holtan egy magyar prostituáltat
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat