Ma: 2022.05.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Elfogták Dzsenifert és Rinaldót: hamis átutalási bizonylattal „fizettek” az interneten vásárolt termékekért
Privatkopo.info 2022. 05. 11. 8:33:00

Egy páros közel két éven keresztül -  2020. február 21. és 2022. február 11. között - egy közösségi oldal hirdetési platformján állapodott meg hirdetőkkel, majd az átutalási bizonylatról készült - hamisított - fotót küldtek az eladóknak, akik átadták nekik az árut. Az csak később derült ki, hogy valójában nem történt meg az utalás - tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság.A budapesti pár ezt a módszert alkalmazva összesen 24 alkalommal csalt ki különböző dolgokat: mobiltelefonokat, játékkonzolt, de volt olyan, hogy babakocsit is.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították a 29 éves M. Dzsenifert és a 23 éves Cs. Rinaldót, akiket 2022. május 4-én elfogtak.

A feltételezett elkövetőket gyanúsítottként hallgatták ki hatrendbeli, üzletszerűen elkövetett csalás vétség és tizennyolcrendbeli csalás bűntett miatt. A párost a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Ismerőse 8 éves nevelt lányával végzett szexuális cselekményt egy csótány
Fegyházbüntetés várhat a rablókra
Házastársa kiskorú unokájával végzett „szexuális cselekményt” egy Fejér megyei féreg
Ollóval próbált ölni
Megint lincselni akartak az ember alatti lények, ezúttal Debrecenben
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat