Ma: 2023.05.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Drogos testvérpár támadt a személyzetre az egri kórházban - „navajonkik”?
Privatkopo.info 2022. 06. 11. 7:10:00

Két szajlai fiatalember az egy napon belül már másodszori kórházi ellátása során bántalmazta az intézmény biztonsági őrét és egyik szakdolgozóját, ami miatt az Egri Járási Ügyészség most vádat emelt ellenük.A vádirat szerint 2020. június 3-án, először délelőtt, szorult orvosi ellátásra a két vádlott, akiket kábító hatású anyag okozta rosszullét miatt kellett röviden kezelni az egri Markhot Ferenc Kórházban. Ezt követően útjukra bocsájtották őket, ám távollétük nem bizonyult tartósnak.

Fél 3-kor a mentőszolgálat - a korábbihoz hasonló tüneteik miatt - másodszor is megjelent velük a sürgősségi osztályon. Ekkor az újabb vizsgálatokig az elkülönítő helyiségben helyezték el a két testvért, de ők önkényesen megpróbálták elhagyni a szobát. A kórház biztonsági őre ennek megakadályozása érdekében az ajtóban eléjük állt, mire a fiatalabb férfi ököllel fejen ütötte, bátyja pedig a hátára ugorva bántalmazta a férfit.

Azt követően, hogy a kedélyek átmenetileg lecsillapodtak, az egyik dolgozó észrevette, hogy a fiatalabb elkövető a zoknijában rejtegeti a még megmaradt kábító hatású anyagot, amit elkért tőle. Ahogy azonban átvette azt, az idősebb férfi rátámadt, megpróbálta kicsavarni a kezéből a kis csomagot, amelyet mindaddig nem engedett el, amíg egy ápoló le nem fújta fertőtlenítő szerrel. A történtek után az elkülönítőben elhelyezett elkövetők a rendőrjárőr kiérkezéséig még folyamatosan rugdosták az ajtót és a falakat.

A járási ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette mellett garázdaság vétségével vádolja a testvéreket, akik egyike ellen könnyű testi sértés vétsége miatt is vádat emelt.

Vádiratában az ügyészség a büntetett előéletű férfival szemben szabadságvesztésre és közügyektől eltiltásra, testvérével szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt, pártfogói felügyelet elrendelése mellett.

További friss információk
Nagyértékű órát csalt ki
35 euróval akarta megvesztegetni a rendőrt az ukrán szabályszegő
Közel 2 millió forinttal húzta le a naiv nőt a „társkereső” férfi
Kenőpénzért nyelvvizsga: százhúsz embert ítéltek el
Beismerés: felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték azt a hat végrehajtót, akik fizettek Schadl Györgynek a pozíciójukért
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat