Ma: 2021.11.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Nőket fogdosott, miközben önkielégítést végzett a családos „férfi”
Privatkopo.info 2021. 11. 23. 8:23:00

Két nőt is megtámadott egy 35 éves, családos férfi, aki fogdosta áldozatait, miközben önkielégítést végzett. A szexuális ragadozót egy szabadnapos rendőr fogta el Abonyban. A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kezdeményezte a gyanúsított bíróság elé állítását.A rendőr zászlós az abonyi vasútállomáson leszállva indult haza 2021. november 20-án, 21 óra 30 perc körül, amikor egy nő sikítása, majd „Segítség!” felkiáltása törte meg a csendet. A váróteremből induló hangra reagálva nekilódult, ám már csak a riadt nőt találta ott, aki elhadarta, hogy egy férfi megtámadta, fogdosta, közben önkielégítést végzett.

A rendőr a kapott menekülési útvonalon futásnak eredt, alig fél kilométerrel távolabb utolérte a személyleírásnak megfelelő férfit. Korábbi, az Abonyi Rendőrőrsön eltöltött szolgálati emlékeiből felismerte a menekülőt, akihez nem sokkal később a megtámadott nő is odaért, ő - támadójaként - szintén felismerte.

A zászlós erősítést kért, abonyi kollégái előállították a 35 éves helyi férfit.

Kiderült, a tróger nem először zaklatott nőt. Néhány nappal korábban a ceglédi vasútállomáson is hasonló módszerrel élvezkedett: egy vonatról leszálló nőt követni kezdett, megfogta a csípőjét, alányúlt, közben nemi szervét elővéve önkielégítést végzett.

A két megtámadott nő orvosi ellátást igénylő sérülést nem szenvedett.

A 35 éves, családos férfi kihallgatásán mindent beismert, állítása szerint az utóbbi időben sok benne a feszültség, ezt próbálta levezetni. Szokott füvezni, de előfordul, hogy a drog „bezavarja”, és ilyeneket csinál.

Az őrizetbe vett férfi ellen kétrendbeli szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kezdeményezte a bíróság elé állítását.

További friss információk
Botrányos! Pedofil háziorvos zaklatta a betegeit, egyikük öngyilkos lett - a férfi még mindig vígan praktizál
Védettségi igazolványokkal „üzleteltek”, bűnügyi őrizetbe kerültek
Négy rablás, három gyanúsított
Köztartozásra hivatkozva végrehajtással fenyegettek a zsarolók
Tömegverekedés volt a kecskeméti piacon, heten megsérültek
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat