Ma: 2021.10.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Szexuális zaklatás miatt tett valótlan feljelentést egy élénk fantáziájú nő
Privatkopo.info 2021. 10. 06. 9:41:00

Hamis vád bűntette miatt az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a nővel szemben, aki férfi munkatársával szemben valótlan tartalmú feljelentést tett.A vádirat szerint az elkövető 2020. június 25-én, a Dorogi Rendőrkapitányságon tett feljelentést.

A nő azt a valótlan tényt állította, hogy férfi kollégája az azt megelőző öt hónapban, az esztergomi munkahelyükön, rendszeresen szexuális jellegű célzásokat tett felé, továbbá egyszer megfogta a mellét és a fenekét. A valótlan feljelentés szerint a férfi szexuális erőszakkal is fenyegette a nőt.

A hamis feljelentés alapján a rendőrség nyomozást rendelt el, amelyet azzal szüntetett meg, hogy a zaklató magatartást, valamint fenyegetést a férfi nem követte el.       

A nővel szemben ezt követően indult büntetőeljárás hamis vád bűntette miatt, amelynek elkövetését a nyomozás során elismerte.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a nővel szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki.

További friss információk
Síremlékre támaszkodva végzett önkielégítést egy ráckevei gyagyás
Tiltott szerencsejáték szervezőire csaptak le Győrben
Szexuális zaklatás miatt tett valótlan feljelentést egy élénk fantáziájú nő
„Tévedésből” termesztett marihuánát
Vascsővel verte félholtra az unokatestvérét
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat