Ma: 2023.12.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Letartóztatásban a különös visszaeső díler
Privatkopo.info 2022. 05. 06. 8:23:00

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró elrendelte annak a 45 éves férfinak a letartóztatását, aki több hónapon keresztül értékesített kábítószert ismerőseinek.A megalapozott gyanú szerint a férfi 2021 nyarától több ismerősének értékesített eddig ismeretlen forrásból származó metamfetamint. Ismerősei előzetes telefonos egyeztetés alapján jelentkeztek nála, és kiporciózott adagokban, készpénzért vették át tőle az anyagot.

Legutóbb május 3-án adott át egyik barátjának 3 gramm kábítószert, ekkor a nyomozó hatóság tagjai őt és a fogyasztót is tetten érték.

A férfi büntetett előéletű, korábban kábítószer-kereskedelem miatt 5 év börtönbüntetésre ítélték, a mostani cselekményt így különös visszaesőként követte el, emiatt akár 12 évig terjedő szabadságvesztés várhat majd rá.

Az ügyészség indítványa alapján a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását, megállapítva azt is, hogy enyhébb kényszerintézkedés nem tudná megakadályozni a bűncselekmény folytatását.

További friss információk
Halottbiznisz: hat gyanúsított
Kapcsolati erőszak és kiskorú veszélyeztetése
Elítélték a tanárt, aki kiskorú diákjával folytatott szerelmi viszonyt
Rövid ideig tartott a cigány drogdílerek fényűzése - rács mögött apa és fia
Vesztegetéssel próbálta meghosszabbíttatni a letelepedési engedélyét
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat