Ma: 2022.05.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Drogdíler család ellen emeltek vádat Salgótarjánban
Privatkopo.info 2022. 05. 11. 5:49:00

Egy „navajonki” család mindhárom tagja kábítószerrel kereskedett Salgótarjánban, a Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt ellenük új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt - tájékoztatott a Nógrád Megyei Főügyészség.A kábítószeres bűncselekmény miatt korábban már elítélt férfi és élettársa 2019 októberében Budapestre utazott, hogy a rendszeres vásárlók kiszolgálása érdekében drogot vásároljon - tárta fel a nyomozás.

Egy ismeretlentől új pszichoaktív anyagot tartalmazó szert vettek, és visszaindultak Salgótarjánba. Ott azonban megállították őket a rendőrök, és a nő táskájában megtalálták a több mint 160 gramm fehér színű, porszerű, kristályos anyagot, amelyről később bebizonyosodott, hogy etil-heptedron nevű új pszichoaktív anyagot tartalmazott.

A vádlottak sofőrjének szervezetéből drog volt kimutatható, ezért neki bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt kell felelnie.

Vádat emelt az ügyészség a férfi lánya ellen is, aki rendszeresen értékesített bódító hatású anyagot egy kazári vevőjének, amíg 2020 decemberében tetten nem érték. Az ügyészség a fogyasztója ellen is vádat emelt.

Az apát, az elsőrendű vádlottat az ellene megindult büntetőeljárás sem tartotta vissza: 2020 decemberében 13,6 gramm etil-hexedront adott el 20 ezer forintért egy vevőjének.

Az ügyészség a többszörös visszaeső férfi, az élettársa és a férfi - kábítószeres bűncselekmény miatt már büntetett - lánya esetében is szabadságvesztés büntetés kiszabását kérte. A férfinek 4 év fegyház-, a lányának 3 év börtönbüntetést indítványoztak. Az asszonyra - amennyiben beismeri tettét - 2 év, 5 évre felfüggesztett szabadságvesztést kértek, és felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványoztak az ügy további két vádlottjára is.

További friss információk
Felfüggesztett börtönre ítélték Álmosd volt polgármesterét, aki önkormányzati pénzből vett magának bojlert és háztartási gépeket
Vesztegetés bűntette gyanúja miatt őrizetbe vették a Pénzügyminisztérium három munkatársát
A Központi Nyomozó Főügyészség gyanúsítottként hallgatta ki Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselőt
Polgármester, önkormányzati alkalmazott és egy építőipari cég vezetőjének letartóztatását indítványozta az ügyészség
Hack Péter: az ügyészség hibát követ el a Völner-ügyben
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat