Ma: 2021.10.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Síremlékre támaszkodva végzett önkielégítést egy ráckevei gyagyás
Privatkopo.info 2021. 10. 07. 8:59:00

A ráckevei nyomozók befejezték annak a 28 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint önkielégítést végzett a helyi temetőben. Előállításakor csetlő-botló boxoló állásba helyezkedve lóbálta állítólagos „ólomöklét”.Sokkoló látvánnyal szembesült egy 43 éves, kegyeletét leróni a helyi temetőbe érkező ráckevei férfi 2021. március 5-én, délben. Egy, az édesapja nyughelyétől mintegy 20 méterre lévő sírnál egy férfit pillantott meg, aki bal lábával a síremléken támaszkodva önkielégítést végzett. A döbbenetből ocsúdva rápirított, és olyan gyorsan elzavarta, hogy a férfinek öltözéke megigazítására sem maradt ideje. Ezután értesítette a rendőrséget.

A járőrök 30 percen belül ráckevei otthonában megtalálták Sz. Györgyöt. Előállításakor először boxoló állásban dülöngélve közölte, hogy „én vagyok a maffia és ólomból van az öklöm”, ám ez mit sem hatotta meg az egyenruhásokat, elfogták és megbilincselték. Kihallgatásán a férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, tettére magyarázatot azonban nem adott.

A Ráckevei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a férfival szemben szeméremsértés, valamint kegyeletsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

További friss információk
Mindent beismert a Boldog-ügy egyik vádlottja: kenőpénzeket vett át és juttatott célba
A NAV nyomozói rajtaütöttek a badacsonytomaji fideszes pénzszivattyún
A fideszes Simonka Györgyöt újabb bűncselekmény miatt hallgatták ki
Gyermekpornográfia miatt emelt vádat az ügyészség Fohsz Tivadar egykori fideszes politikus ellen
Továbbra is fegyházba küldené az ügyészség a Jobbik volt politikusát, Kovács Bélát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat