Ma: 2022.01.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Szeméremsértő kretént keresnek a kecskeméti nyomozók (fotók)
Privatkopo.info 2021. 12. 23. 4:43:00

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen.A rendelkezésre álló adatok szerint a képeken látható férfi 2021. december 8-án, egy Szentestől Kecskemétig közlekedő menetrend szerinti buszon szeméremsértő módon viselkedett. Amikor az utasok szóltak a sofőrnek, az ismeretlen a következő megállónál leszállt.

A férfi a szemtanúk elmondása szerint szürke melegítőnadrágot és fekete kabátot viselt. Fején fekete sapka volt, de látszott, hogy kopaszodik. Volt nála egy fekete táska. A karján egy fekete, bőrszíjas karórát hordott, valamint a bal gyűrűsujján volt egy pecsétgyűrű.

A nyomozó hatóság kéri, hogy aki a fotókon látható férfit felismeri, vagy a személyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” 06-80/555-111-es zöld számán vagy a 112 központi segélyhívón.

További friss információk
DK: Rogán Antal a végrehajtói kar korrupció miatt letartóztatott elnökének „gazdája”?
Feljelentést tesz a DK, amiért az ügyészség hagyja, hogy „Völner Pál szabadlábon mászkáljon” - Schadl „gazdáját” védik Orbánék
Publicus-felmérés: a többség úgy gondolja, hogy nem egyedüli érintett Völner Pál a végrehajtók korrupciós ügyében
Orbán Viktor tudott a Völner Pál elleni titkos adatgyűjtésről
A Magyar Végrehajtói Kar elnöke a „gazdáját” emlegette, aki jóval befolyásosabb, mint Völner Pál
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat