Ma: 2023.03.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Autópályák mentén fosztogató cigánybanda tagjait kapcsolták le a Pest megyei nyomozók
Privátkopó 2023. 03. 07. 10:24:00

Autópályák, autóutak mentén, a parkolóhelyeken pihenő, jellemzően külföldi autósokat kifosztó banda tagjait fogta el a rendőrség - jelentette be a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.A rendőrség, a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészséggel együttműködve, február 27-én - egyidőben - csapott le a tizenkét gyanúsítottra Kunszentmiklóson, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatásukat.

A bűnbanda, több mint félszáz bűncselekményt követett el és az általuk okozott kár több tízmillió forint.

A bűnözök az elhagyatott út menti parkolókban pihenő, jellemzően alvó utasokra vadásztak. A módszerük lényege a meglepetés volt; ha nyitva volt a kocsi, akkor az ajtón keresztül szerezték meg az elérhető tárgyakat, telefonokat, pénztárcákat, autóstáskákat. Amennyiben zárva volt az autó, akkor betörték az ablakot és azon keresztül benyúlva kapták fel az értékeket.

A bűnözői csapat főleg az M1-es, M5-ös, M7-es autópályák és az M0-ás autóút mentén tevékenykedett.

Még decemberben elfogtak öt, a bűncselekmény-sorozathoz köthető személyt, így tizenhét embert gyanúsítanak kifosztással és lopással.

További friss információk
Autópályák mentén fosztogató cigánybanda tagjait kapcsolták le a Pest megyei nyomozók
Életfogytig tartó szabadságvesztést kér az ügyészség a rendőröket előre kitervelten, aljas célból megkéselő férfival szemben
Dílerek letartóztatásban
Őrizetben egy 15 éves cigánylány - lopott, mint a szarka
Durva tömegverekedés volt Nyíregyházán
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat