Ma: 2022.11.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kórházi ápolókat ütött, rúgott meg
Privátkopó 2022. 11. 22. 6:20:00

A közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a cseh állampolgárságú férfival szemben, aki a tatabányai kórházban ápolókat ütött és rúgott meg. A vádirat szerint a férfi 2022. július 27-én, este, a tatabányai kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályának várójában ülve felfigyelt a covid-részleg ajtaján kilépő, vérmintát szállító, kórházi egyenruhát és előírt védőfelszerelést viselő ápoló sértettre. A férfi a sértetthez odament, és a jobb öklével a mellkasát egy alkalommal megütötte. Ekkor a sértett a támadó két kezét a csuklójánál megfogta, és megpróbálta eltolni az ajtótól, emiatti haragjában az elkövető a sértettet több alkalommal megpróbálta megrúgni, illetve megütni. Az ápoló segítségére sietett két további ápoló, akik az elkövetőt egészségügyi ellátás céljából egy kórterembe vitték és lefektették. Az elkövető eközben az ápolók felé rugdosott, az egyiket legalább két alkalommal mellkason találta.

A férfi cselekménye az ápolóknak sérülést nem okozott.

Az ügyészség indítványozta, hogy a Tatabányai Járásbíróság a férfit börtönbüntetésre és kiutasításra ítélje.

További friss információk
Kórházi ápolókat ütött, rúgott meg
Bárddal támadt a földön fekvő férfira
Bilincsben a kábítószer-kereskedő „kiccsalád” tagjai
Pajszerrel oltotta ki ismerőse életét
Privátkopó: már Twitter-en és MeWe-n is!
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat