Ma: 2024.05.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Ácskalapáccsal és boxerrel verte félholtra ismerősét
Privátkopó 2024. 04. 25. 8:18:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen minősített emberölés bűntettének kísérlete és kifosztás bűntette miatt, aki - a vád szerint - közös italozás után ácskalapáccsal és boxerrel olyan súlyosan bántalmazta a sértettet, hogy az eszméletlen állapotba került, és ezután még a mobiltelefonját is elvette.A vádirat szerint a férfi 2022. május végén, délelőtt felment egy férfi ismerőse miskolci albérletébe, együtt italoztak. Ide érkezett meg a sértett férfi, aki áthívta őket a lakásába összeszerelni egy ágyat. A sértettnél munka közben valamennyien alkoholt fogyasztottak, beszélgettek, azonban a vádlott és a sértett között szóváltás alakult ki, kölcsönösen szidalmazták egymást, dulakodtak. A másik férfi megpróbálta szétválasztani őket, de eredménytelenül, így elhagyta a lakást.

A vádlott és a sértett közötti vita közben a vádlott a sértettet legalább ötször megütötte a fején a nála lévő ácskalapáccsal és fogazott fém boxerrel, valamint fejbe rúgta.

A súlyos bántalmazás eredményeként a sértett eszméletlen állapotban feküdt a társasház folyosóján, ezt a helyzetet kihasználva a vádlott a lakásából eltulajdonította a mobiltelefonját.

A bántalmazott férfi közvetetten életveszélyes állapotba került, nála súlyos egészségromlás, illetve a bal szeme látásvesztése okán maradandó fogyatékosság is kialakult. A cselekmény következtében a sértettnek az átlagost meghaladó fájdalmat kellett elszenvednie.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő vádlottal szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat