Ma: 2024.03.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Mellkason szúrta élettársát az alkesz nő
Privátkopó 2023. 12. 05. 12:13:00

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt vádat emelt egy nővel szemben, aki ittasan - egy vita során - egy konyhakéssel mellkason szúrta élettársát.A vádirat szerint a nő fél éve élt élettársi kapcsolatban a férfival, annak kecskeméti bérelt lakásában. Kapcsolatuk a nő italozó életmódja miatt folyamatosan vitákkal terhelt volt.

2023. június 9-én, délután a nő ismét alkoholt fogyasztott, amely miatt párkapcsolati problémáik újból felszínre kerültek. A vita hevében az ittas vádlott felkapott a konyhapultról egy kést és szemből mellkason szúrta élettársát.

A sértett sérülése nyolc napon belül gyógyult, de a szúrás létfontosságú szervek miatt életveszélyes sérülés okozására is alkalmas lehetett volna.

Az ügyészség a nőt életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével vádolja és ezért vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat