Ma: 2024.07.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Többször megütötte és autójába kényszerítette a gyermeket
Privátkopó 2024. 06. 19. 10:40:00

A Kunszentmiklósi Járási Ügyészség személyi szabadság megsértése és minősített könnyű testi sértés bűntette miatt vádat emelt egy férfival szemben. Az elkövető a tehergépjárművének megrongálását kérte számon egy 12 éves gyermeken, akit emiatt többször megütött, majd a gyermeket akarata ellenére az autójába kényszerítette.A vádirat szerint a vádlott 2023. április 20-án, délután kiment a Kunszentmiklós környéki településen lévő crosspályára, ahol négy gyermek - köztük a két sértett - éppen biciklizett. Meglátva a vádlottat, a fiúk igyekeztek eltekerni a pályáról. Hármuknak sikerült is, de a 12 éves gyermek kerékpárjának lánca leesett. A fiú tolta a kerékpárját, amivel így is elesett. A vádlott ekkor odalépett a földön fekvő sértetthez és a crosspálya területén parkoló tehergépjárművének megrongálását számon kérte a gyermeken, akit többször megütött.

Félelmében a gyermek valótlanul egyik társát nevezte meg rongálóként, ezért a férfi autóval a többi gyermek után indult, míg a fiút felszólította, hogy el ne merjen menni. A gyerek ennek ellenére megpróbált elindulni, emiatt a vádlott visszament a sértetthez, a kerékpárját bedobta az árokba, majd a gyereket arra utasította, hogy szálljon be a kocsijába. A fiú félelmében ennek eleget tett.

A vádlott a város központjába ment, ahová néhány perccel később megérkezett a két, crosspályáról eltekerő gyerek. A férfi a gyerekekhez rohant, majd velük összeszólalkozott és a rongálóként megnevezett fiút egy alkalommal megütötte.

A bántalmazás következtében a gyerekek könnyű sérüléseket szenvedtek.

Az ügyészség a férfit tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettével, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntettével, valamint garázdaság és könnyű testi sértés vétségével vádolja.

A vádlott bűnösségéről a Kunszentmiklósi Járásbíróság fog dönteni.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat