Ma: 2024.07.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Az utcán verte össze idős szomszédját egy férfi
Privátkopó 2023. 11. 20. 9:14:00

A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a rossz szomszédi viszonyt töréssel járó sérülések okozásával is tetézte.A vádlott 2022. december 24-én, délelőtt, gépkocsival haladt a Somogy vármegyei Igalban, amikor észrevette a járdán bottal közlekedő, a boltból hazafelé tartó szomszédját. A vádlott hirtelen megállította az út szélén a kocsiját, majd a sértetthez ment, és a nála közel 20 évvel idősebb férfit először ököllel állon ütötte. A vádlott a földre eső sértettet tovább bántalmazta, nagy erővel lábszáron rúgta és kézfejére is rátaposott. Amikor a sértett nagy fájdalmat érezve rákiabált a férfira, hogy eltörte a lábát, a terhelt felhagyott cselekményével és a súlyosan sérült szomszédját sorsára hagyva a helyszínről távozott.

A sértett a sérülései miatt nem tudott tovább menni, végül a néhány perc múlva arra közlekedő falubeli ismerősei nyújtottak neki segítséget, akik a mentőket és a rendőrséget is értesítették.

A sértett a vádlott bántalmazása következtében 16 hét alatt gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a terhelttel szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat