Ma: 2022.05.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Letartóztatásban a volt élettársát brutálisan bántalmazó férfi
Privatkopo.info 2022. 05. 24. 8:33:00

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró elrendelte annak a 33 éves férfinek a letartóztatását, aki hónapokon keresztül bántalmazta volt élettársát.A férfi 2022. május 15-én, dél körül felkereste korábbi élettársát a volt lakásukon. Az egyik kezében egy 21 centiméter pengehosszúságú konyhakéssel, míg a másik kezében egy téglával ment be az udvarba, ahol a téglával a családi ház bejárati ajtajának üvegezett részét betörte. A kitört ablakon át bejutott a házba és a lakás egyik szobájában alvó sértetthez lépett, akit - az egyik kezében a konyhakést tartva - nagy erővel, kétszer is megütött a fején.

A felriadó sértett a nyitott ablakhoz szaladt, hogy segítséget kérjen, de a férfi becsukta az ablakot. A nő ekkor megkísérelt kiszaladni a házból, de a férfi utána futott és a késsel a bal lapockája fölött megszúrta őt. Ezután a hajánál fogva kihúzta a ház elé, ahol kiabálva azt mondta neki, hogy takarodjon a házból.

A férfi a rendelkezésre álló adatok szerint korábban is bántalmazta a nőt: 2022. márciusában, egy vita során, többször ököllel arcon ütötte őt, eltörve az orrát, majd 2022. április 22-én, amikor a sértett a hajnali órákban el akarta hagyni a családi házát, a férfi ezt nem hagyta neki, nagy erővel megfogta a kezét, majd ahogyan a nő próbált kiszabadulni a szorításból, neki singcsont és orsócsont töréses sérülést okozott.

A férfivel szemben a nyomozás súlyos testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt folyik, azonban az eljáráshoz egyesítettek egy másik, garázdaság miatt korábban indult ügyet is, ugyanis már 2021. januárjában is bántalmazta a nőt: ekkor a lakásból a hajánál fogva kihúzta a sértettet, majd az utcafrontra néző bejárati ajtón kiérve kilökte a lépcsőről, és háromszor tarkón ütötte.

A Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája a büntetett előéletű gyanúsított letartóztatását a bűnismétlés megakadályozása érdekében elrendelte.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat