Ma: 2024.06.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Médiaajánlat
Családilag rendezték a konfliktust a cigányok Marcaliban
Privátkopó 2024. 05. 27. 12:04:00

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt nyújtott be vádiratot azzal a négy - köztük három fiatalkorú - férfival szemben, akik az egyik testvér haragosát és az annak társaságában lévő férfit közterületen bántalmazták.Az idősebb testvér és barátja 2023 augusztusában először a marcali buszpályaudvarnál találkoztak össze ismerősükkel és társaságával, akivel korábbi nézeteltérésük miatt összeszólalkoztak. A konfliktus ezzel nem ért végett, mivel a fiatalok követni kezdték a sértett társaságát, miközben egyikük telefonon beszámolt apjának a történtekről.

Az apa idősebb fia hívására kisebb gyermekével kocsiba ült és a helyszínre hajtott. A belvárosi utcában az indulatos férfi és gyereke kiszállásukat követően nem kérdezték meg, hogy pontosan mi is a probléma, hanem az autóhoz közelebb álló, a sértett társaságába tartozó férfit egyből bántalmazni kezdték. Amikor tisztázódott, hogy kivel szemben kellene a sérelmet megtorolni, az eredetileg vitába szálló férfi sem kerülte el a vádlottak ütéseit.

Mivel az apa gyermekeivel együtt vett részt a garázdaságban, illetve őket a bűncselekmény elkövetésétől nem tartotta vissza, ezért kiskorú veszélyeztetése miatt is felelnie kell.

Az ügyészség a Marcali Járásbíróságra benyújtott vádiratában a fiatalkorú fiúkkal szemben próbára bocsátásra, az apával szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat