Ma: 2022.05.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Életveszélyesen megsebesítette a testvérét
Privatkopo.info 2022. 01. 14. 5:14:00

A Somogy megyei rendőrök befejezték a letartóztatásban lévő drávatamási bántalmazó ellen folytatott nyomozást.2021 októberében, Drávatamásiban - szóváltást követően - egy 27 éves férfi mellkason szúrta testvérét, akit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A nyomozók a támadót - őrizetbe vétele mellett - életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálói a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték és az eljárás iratait a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Somogy Megyei Főügyészség részére.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat