Ma: 2023.02.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Égő cigarettacsikket nyomott el a felesége combján a féltékeny férj
Privátkopó 2023. 02. 07. 9:32:00

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy 45 éves férfi ellen súlyos testi sértés és zaklatás bűntette miatt. A férj a feleségét - miközben autóval lakásukra vitte - féltékenységből ököllel többször felkaron, fején megütötte, orrba vágta, égő cigarettacsikket nyomott el a combján és egyik ujjának középpercét eltörte.A vádirat szerint a pár 16 éve házas, de összességében már 23 éve éltek együtt. 2022. januárban a férfit a felesége megcsalta, amiről tudomást szerzett, innentől a vádlott féltékenysége miatt a házasságuk megromlott, folyamatosan veszekedtek.

2022. június végén, este, miskolci lakásukban tartózkodtak. A nő telefonüzenetet kapott, amiről a vádlott azt gondolta, hogy azt egy férfi küldte, ebből újból vita keletkezett. Másnap a férj a kazincbarcikai munkahelyén lévő feleségével közölte, hogy közös lakásukból költözzön el, délután érte megy autóval.

A vádlott a Miskolcra utazás során a feleségével kiabált, felszólította, hogy mindent el kell mondania neki, majd többször, ököllel megütötte a felkarján, orrba vágta, a fejét ütötte, egy bicska hegyét nyomta a bal combjához, majd pedig a felesége combjába égő cigarettacsikket nyomott. 

A lakásukba haza érve, tovább folytatta a bántalmazását, majd azt mondta neki, ha őt megszólítja, az „uram” kifejezést kell használnia, ahányszor a felesége ezt nem tette, tenyérrel orron és szájon ütötte.

A nő a bántalmazás következtében zúzódásos és égési sérüléseket szenvedett el, amelyek közül a jobb kéz egyik ujjpercének törése 8 napon túli gyógytartamú sérülés.

A sértett zaklatás bűntette miatt hatályos magánindítványt terjesztett elő.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben - tárgyalás mellőzésével - büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat