Ma: 2023.02.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Újabb gyerekkorú cigány aljas támadása: eltörte a seprűnyelet a 80 éves asszonyon - még csak 13 éves, szép jövő áll előtte...
Privátkopó 2023. 01. 28. 15:52:00

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 13 éves, egy 17 éves és egy 15 éves bőcsi fiúval szemben.A gyanúsítottak 2023. január 25-én, 15 óra 45 perc körül bementek egy bőcsi portára, azonban a 80 éves tulajdonos felszólította őket, hogy azonnal távozzanak a birtokáról. A három hívatlan közül a 13 éves fiú egy seprűnyéllel rátámadt az idős nőre. A bántalmazás során a nyél eltört a sértetten, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A bántalmazó 13 éves fiú ezt követően magához vett egy telefont, gyógyszereket, illetve egy elemlámpát, majd mindhárman elmenekültek a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök a beszerzett információk és adatok alapján néhány órán belül azonosítottak, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat.

A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett támadók közül a 13 éves gyerekkorúval szemben előterjesztést tett letartóztatásnak ügyészi indítványozására.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat