Ma: 2023.11.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Tanárai és osztálytársa megölését tervezte egy 16 éves degenerált
Privátkopó 2023. 09. 25. 9:14:00

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség emberölés előkészületének bűntette miatt emelt vádat egy 16 éves fiúval szemben, aki több tanára és egyik osztálytársa megölésére készült.A vádirat szerint a 16 éves, középiskolás fiú már hónapokkal a cselekményt megelőzően különös érdeklődést mutatott a II. világháború, azon belül is Hitler és a nácizmus eszméi iránt. 2022 szeptemberében vásárolt egy 8 cm. pengehosszúságú zsebkést, mindkét oldalán horogkereszttel.

A vádlott az ismerőseinek kivégzést bemutató, iszlám állammal kapcsolatos videókat is mutogatott, amelyekkel kapcsolatban kijelentette, hogy ugyanazt akarja megcsinálni különböző származású emberekkel. Ugyanezen időszakban készített egy „halállistát” az iskolai mészárláshoz, amelyen tanárai, osztálytársai, köztük azon osztálytársa neve szerepelt, akivel korábban konfliktusba került amiatt, mert felhívta a vádlottat arra, hogy mellőzze a rasszista kijelentéseket.

A cselekménye előtti napon a vádlott - miután osztályfőnöke egy sorozatgyilkosos történetről beszélt - kijelentette egy osztálytársa előtt, hogy ő is sorozatgyilkos lesz.

Mindezen előzményeket követően 2022 októberében, egy internetes, nemzetközi, szélsőjobboldali, neonáci csatornán angol nyelven kijelentette, hogy másnap lesz a napja, amikor megöli antirasszista osztálytársát Magyarországon, amiről megpróbál fényképeket és videót is készíteni.

A bűncselekmény megvalósítására nem került sor, a rendőrség még aznap éjjel őrizetbe vette az elkövetőt.

A vádlott terhére rótt bűncselekmény egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Az érdemi döntést várhatóan a Győri Törvényszék fogja az ügyben meghozni.

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat