Ma: 2023.09.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Közérdekű címek, telefonszámok
Szexuális erőszak kísérlete Budapest XV. kerületében
Privatkopo.info 2022. 06. 24. 7:14:00

A BRFK XV. kerületi rendőrei először a sértettet, majd a feltételezett elkövetőt kutatták fel egy szexuális erőszak kísérletének kapcsán. Lefolytatták az eljárást és az ügy iratait átadták az ügyészség részére.A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitánysága egy 2022. április 6-án a közösségi médiában megjelenő hír alapján indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A gyanú szerint április 4-én 21 óra 30 perc körül Budapest XV. kerületében, a Páskomliget utcában megtámadott egy nőt; a földre lökte, ráfeküdt, fogdosni kezdte, majd egy késsel megfenyegette. A férfi végül elfutott, mivel egy kutyáját sétáltató nő megzavarta.

A nyomozók a hivatalból indított eljárás során először felkutatták a sértettet, majd azonosították és nyolc nappal a hatóság tudomására jutását követően, 2022. április 14-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, B. Pált.

A 26 éves budapesti férfit a rendőrök szexuális erőszak bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság elrendelt.

A sértett a segítségére siető járókelőnek köszönhetően nem sérült meg.

A XV. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait a napokban átadták az ügyészség részére.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat