Ma: 2024.07.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Elsodorta, majd viperával ütlegelte felesége szeretőjét
Privátkopó 2024. 06. 11. 10:28:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen emberölés bűntettének kísérlete miatt, aki a feleségével szerelmi kapcsolatot tartó férfit autóval elsodorta, majd viperával ütlegelte.A vádirat szerint a férj 2023 januárjában, délután, Kazincbarcikán autózott, amikor észrevette a - szintén autót vezető - haragosát, aki a feleségével szerelmi kapcsolatot létesített. Amikor elhaladtak egymás mellett, a férfi mutogatott felé, ezért a vádlott megfordult, követte a férfit, majd megálltak az úttest szélén. Kiszálltak a gépjárművekből, egymás felé indultak, miközben folyamatosan szitkozódtak. A kölcsönös kiabálás után az elkövető visszaült az autójába és szándékosan a férfi irányába kormányozva elindult, mintegy 50 km/h sebességgel haladva elsodorta.

A sértett megpördült. A vádlott kiszállt az autójából, magához vett egy fél méter hosszúságú teleszkóposan kihúzható fém rudat, és a feltartott karral védekezni próbáló férfit többször megütötte.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett, azonban a reális esélye volt a a halálos kimenetelű sérülések bekövetkezésére.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést, közúti járművezetéstől eltiltás büntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat