Ma: 2023.02.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Fiatal lány combját simogatta a miskolci villamoson egy vén hülye (fotók)
Privátkopó 2023. 02. 07. 11:38:00

A Miskolci Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettessel szemben.A gyanú szerint egy férfi 2022. december 8-án, a Miskolcon közlekedő 1-es számú villamoson egy fiatal lány kezét a kapaszkodókorláthoz szorította, majd - a lány akarata ellenére - többször megsimogatta a combját.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a felvételeken látható férfi személyazonosságának megállapítása.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon vagy a nap 24 órájában elérhető a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámot, vagy a 112-es központi segélyhívó számot.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat