Ma: 2024.07.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Figyelmeztető lövést adtak le a rendőrök Budaörsön egy karddal hadonászó férfi miatt
Privátkopó 2023. 12. 06. 6:35:00

Lövés dörrent Budaörs és a XI. kerület határán hétfőn, délután, miután egy férfi karddal a kezében fenyegette a járókelőket. A rendőrök végül sikeresen megbilincselték a támadót.Ijesztő élményben volt része a budaörsieknek hétfőn, délután, miután egy kábítószer hatása alatt álló férfi üvöltözni kezdett és szamurájkarddal a kezében rohangált az utcán.

A járókelők értesítették a hatóságokat, akiket a támadó szintén fenyegetett kardjával. Ezt követően a rendőrök egy figyelmeztető lövést adtak le, hogy cselekménye befejezésére kényszerítsék a férfit.

Egy hatalmas durranást hallottam. Először azt hittem, hogy néhány suhanc előrehozta a szilveszteri durrogtatást, de a következő gondolatom már az volt, hogy katonaviselt emberként képes vagyok megkülönböztetni a petárda hangját a pisztolyétól. Rájöttem, hogy itt bizony leadtak egy lövést” - mesélte egy, a közelben működő pizzéria szakácsa.

Szemtanúk szerint a rendőrök végül sikeresen ártalmatlanná tették a férfit, leteperték a földre és megbilincselték.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat