Ma: 2023.01.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Közérdekű címek, telefonszámok
Arccsont tört és fog repült a kocsmában
Privátkopó 2022. 11. 29. 8:07:00

Két férfi folytatott agresszív „véleménycserét” egy földeáki kocsmában. A támadót elfogták, súlyos testi sértés bűntette miatt kell felelnie.A Makói Rendőrkapitányságra 2021. július 16-án érkezett bejelentés, amely szerint két férfi összetűzésbe került a szórakozóhelyen. Az egyenruhások kiérkezésekor a verekedés már befejeződött, így a sértettet orvoshoz, a gyanúsítottat a rendőrségre szállították.

Az orvosi vizsgálat során megállapították, hogy a verést elszenvedő helybeli férfinek nem csak az egyik foga esett ki, de az arccsontja is eltört.  

A Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal küldte meg az ügyet az illetékes ügyészségnek. Az agresszornak súlyos testi sértés bűntette miatt kell felelnie.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat