Ma: 2024.04.02. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Rendőrségi idézésre ment, de elkésett, mert fontos dolga akadt: útközben ellopta egy idős asszony pénztárcáját
Privátkopó 2023. 01. 29. 7:23:00

Tanú meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben fontos dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.Lajosmizsén kerékpározott egy idős asszony, amikor észrevette, hogy egy autó követi, és egy ismeretlen nő kiabál neki belőle. A biciklis megállt, mivel sejtette, hogy nem egy üldözésbe csöppent, sokkal inkább a figyelmét próbálja felhívni a sofőr.

Kiderült, hogy a gépkocsi vezetője szemtanúja volt, ahogy a kerékpározó asszony mögé futott egy idegen, és kilopta a táskájából a pénztárcáját. A szemfüles sofőr azonban hiába próbálta figyelmeztetni a gyanútlan áldozatot, a tolvaj egy szempillantás alatt „köddé vált”.

A két nő a város rendőrőrségre ment, hogy bejelentsék a bűncselekményt. Az egyenruhások felvették a vallomásaikat, és egyben az elkövető személyleírását is rögzítették.

A rendőrök éppen az ismeretlen felkutatására indultak volna, amikor betoppant az őrsre egy férfi, akit tanúként idéztek egy másik ügyben. Amikor megpillantották az idézettet az egyenruhások, a személyleírás alapján egyből rájöttek, hogy a tolvaj sétált be az imént a rendőrségre.

Az idézésre feltehetőleg azért nem sikerült időben odaérnie, mert fontosabb dolga akadt: pénzt lopni egy idős asszonytól. A 37 éves tolvajt végül gyanúsítottként hallgatták ki a lopás miatt a lajosmizsei rendőrök.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat