Ma: 2024.03.03. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Amikor a cigány hálás: kalapáccsal követelt pénzt az őt felnevelő nagyapjától
Privátkopó 2023. 11. 22. 7:33:00

Egy jászapáti fiatalember kalapáccsal követelt pénzt az őt felnevelő nagyapjától. Korábban szétverte a háza berendezését, a mozdítható ingóságokat pedig eladta. A rendőrök őrizetbe vették az agresszív unokát és kezdeményezték letartóztatását.Egy 19 éves jászapáti férfi pénzt kért 65 éves nagyapjától 2023. november 20-án. Felmenője 5 ezer forintot adott az unokának, azonban az kevesellte, még 10 ezret követelt, amit a sértett visszautasított. A fiatal ekkor egy kalapáccsal fenyegette meg nagyapját, hogy a házában kárt tesz, és őt is megveri. A sértett így sem adott pénzt, ezért unokája megrongálta az ablakokat.

A megrettent sértett kibicigett az udvarra mankójával, azonban az unoka utánament, és tovább fenyegette, majd a kalapáccsal rácsapott a védtelen férfi kézfejére. Ekkor nagyapja átadta neki a kért 10 ezer forintot, a fiatalember pedig a kalapácsot eldobva távozott.

Bejelentést követően a rendőrök rövid időn belül elfogták az elkövetőt, akit rablás bűntett miatt hallgattak ki.

A nyomozók azonban nemcsak egy bűncselekménnyel gyanúsították meg. Az elmúlt három évben ugyanis havonta megtörtént, hogy a fiatal erőszakkal és fenyegetéssel követelt pénzt nagyapjától. Amennyiben a sértett nem adott, úgy dühében rendszeresen tönkretette az ingatlan berendezési tárgyait. A tettes 2023. november 18-án, délután társával - akinek elszámoltatása folyamatban van - a nagypapa házának fürdőszobájából három csaptelepet lopott el, továbbá magukkal vittek egy televíziót és egy elöltöltős mosógépet is. A nyomozók ezért zsarolás és lopás bűntettét is a férfi terhére rótták.

A nyomozó hatóság őrizetbe vette a férfit, és kezdeményezte letartóztatását.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat