Ma: 2024.07.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Halottbiznisz: hat gyanúsított
Privátkopó 2023. 12. 01. 5:36:00

A Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) feljelentése nyomán hat emberrel szemben folytat büntetőeljárást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.A hosszú hónapokon át tartó nyomozás megállapításai szerint különböző temetkezési vállalkozások vezetői és alkalmazottai számos esetben adtak át pénzt egy egészségügyi intézmény dolgozóinak, hogy azok megszegjék kötelezettségeiket. A halottkezelési dokumentációk kedvezőbb ütemezésével, ezáltal az elhunytak hűtési idejének csökkentésével volt kivitelezhető, hogy a temetkezéssel foglalkozó cég ügyintézési folyamatait jóval kedvezőbb feltételek mellett folytathassa le.

Alapos előkészületek után 2023. november 22-én több mint három tucat rendőr indult egyszerre a bűncselekménnyel kapcsolatban vizsgált emberek lak- és munkahelyeire. A kutatáson bizonyításhoz szükséges eszközöket foglaltak le, további információkat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak meg.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján a nyomozók hat embert előállítottak, és gyanúsítottként hallgattak ki, közülük egy férfit őrizetbe vettek.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya két emberrel szemben üzletszerűen elkövetett vesztegetés elfogadása, míg négyükkel szemben üzletszerűen elkövetett vesztegetés bűntettének gyanúja miatt folytat eljárást.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat