Ma: 2024.02.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Hátba szúrta a testvérét és fiatalkorú lánnyal erőszakoskodott
Privátkopó 2023. 12. 06. 14:44:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette és szexuális erőszak bűntette miatt. Az elkövető családi vita során konyhakéssel hátba szúrta testvérét, más alkalommal az utcán fiatalkorú lányra támadt, intim testrészeit fogdosta.A vádirat szerint a vádlott 2022. augusztus második felében, este, egy borsodi településen lévő családi házban együtt italozott az apjával és férfi testvérével. Szóváltás, dulakodás alakult ki közöttük, a vádlott testvére a tűzhely edénytartó vasrácsát vette magához, míg az apja egy konyhakéssel a kezében vitatkozott. A férfi megakadályozta, hogy a testvére és az apja egymásra támadjanak. Később ő is egyre dühösebb lett, egy 1,5 méteres kábeldarabbal a testvérére rontott, de ő elvette és kidobta az udvarra. A testvér megelégelte a családi vitát, felöltözött, távozni akart a házból, az apja viszont hátulról megfogva visszatartotta. Amikor kirántotta magát a fogásból, a férfi a tűzhelyről felvett közel 30 centiméteres konyhakéssel hátba szúrta testvérét.

A sértett a szomszédoktól kért segítséget, a szúrt sérülés közvetetten életveszélyes állapotot eredményezett.

A vádlott 2022. november elején, délután, az utcán észrevett egy 16 éves lányt, aki megtetszett neki. A férfi utána futott, a vállát megragadva maga felé fordította, térddel hasba rúgta, földre lökte, majd mögé térdelve ruházata alá nyúlt és intim testrészeit fogdosta. A sértett kiabált, védekezett, azt mondta, hogy beteg, így a vádlott felállította, a kezét megfogva a buszmegálló irányába vezette, amikor a szorításból engedett a sértett kirántotta a kezét és elszaladt.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő  büntetett előéletű vádlottal szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra, valamint indítványozta végleges hatállyal eltiltását minden olyan foglalkozás gyakorlásától, melynek keretében 18. életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gyógykezelését végzi.

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat