Ma: 2024.02.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Két magyar szállíthatott nyolcmillió eurónyi heroint Írországba
Privátkopó 2023. 12. 04. 5:28:00

Dublini lapértesülések szerint a pénteki, nyolcmillió eurós drogfogás során elfogott csempészek magyar állampolgárok, akik üzletembernek adták ki magukat. Az ír rendőrség egy negyvenes és egy hatvanas éveiben járó férfit vett őrizetbe egy rajtaütésen, ahol közel hatvan kiló heroint foglaltak le - ez nagyjából 8 millió eurót ér.A két férfi kisrepülőgéppel landolt pénteken, reggel a dublini Weston repülőtéren.

A szállítmányt egy családi alapon szerveződő dublini bűnbanda szerezte be, amely a Kinahan bűnszervezethez is köthető.

Úgy tudni, a drogot szállító repülőgépnek magyar kötődése is lehet. Bár a lajstromjelet nem látni a rendőrségi képeken, a festett mintázat nagyban hasonlít egy magyar gépre.

A tulajdonos azt mondta, nem tud az ügyről, a hatóságok nem keresték, de a fotó alapján „nem kizárt, hogy az ő gépéről van szó”. A férfi azt állította, egy hete - egy ismerősén keresztül - kölcsönadta a gépet.

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat