Ma: 2022.05.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
„Kapcsolattartás”: megölte kisgyermekét egy „apa” Hetesen, majd magával is végzett
Privatkopo.info 2022. 05. 08. 5:37:00
A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja egy 41 éves férfi és kiskorú gyermeke halálát. Az ügyben emberölés gyanúja merült fel.

A nyomozás adatai alapján egy 41 éves hetesi lakos 2022. május 7-én, otthonában, eddig tisztázatlan körülmények között megölte a szülői láthatás alkalmával nála tartózkodó kiskorú gyermekét, majd önmagával is végzett.

A gyermek idegenkezű halála miatt a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást.
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat