Ma: 2024.02.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Szexuálisan bántalmazta az 5 éves kislányt a 78 éves tetű
Privátkopó 2023. 01. 25. 11:56:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy 78 éves férfi ellen - többszörösen minősülő - szexuális erőszak bűntette miatt. Az elkövető jó kapcsolatba került a szomszédos lakásban lakó ötéves lány gyermekét egyedül nevelő nővel. A kiskorú lányt többször fagylaltozni vitte, ezen alkalmakkor a sértett sérelmére szexuális cselekményeket végzett. A vádirat szerint a vádlott egy miskolci társasházban lakott, és jó kapcsolatba került a szomszédos lakásban élő ötéves lánygyermekét egyedül nevelő nővel. Átjártak egymáshoz, a férfi gyakran élelmiszerrel is támogatta őket. Az édesanya megengedte, hogy lánygyermekét a férfi elvigye, amely időtartam alatt ő látta el a felügyeletét.

2021 szeptemberében az elkövető több esetben a kislányt fagylaltozni vitte, és ezt arra használta fel, hogy az autójában a sértett sérelmére szexuális cselekményeket végzett. A kislány azért nem szólt az édesanyjának, mert a vádlott megtiltotta neki.

Szeptember végén a férfi ismét elvitte a gyermeket fagylaltozni, majd visszafelé megálltak egy játszótérnél. A vádlott az autó hátsó ülésén levetkőztette a kislányt, majd sérelmére szexuális cselekményt végzett. Hazaérve, a sértett a vádlott tiltása ellenére, valamennyi eseményről beszámolt az édesanyjának.

Az ügyészség a büntetlen előéletű, bűnügyi felügyelet alatt álló vádlottal szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy a bíróság állapítsa meg, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat