Ma: 2023.01.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Közérdekű címek, telefonszámok
Semmi meglepő: cigányok raboltak Hevesen
Privátkopó 2022. 11. 29. 6:06:00

A Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűncselekmény gyanúja miatt indított nyomozást két helyi lakos ellen, akik 2022. július 16-án, este, a hevesi autóbusz-pályaudvarnál szóváltásba keveredtek egy ott várakozó férfival, majd bántalmazták őt, aki ennek hatására átadta a nála lévő 2000 forintot.A bejelentést követően a rendőrök egy órán belül elfogták a helyszín közelében a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 22 éves M. Rolandot és 17 éves társát, akiket őrizetbe vételük mellett kihallgattak. Továbbá előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet a bíróság elrendelt.

A nyomozó hatóság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat - vádemelési javaslattal - a napokban megküldte az ügyészségnek.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat