Ma: 2021.10.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
A szökésben lévő, nemzetközi körözés hatálya alatt álló Klivinyi Zoltán működteti a Fidesz „eltörlésére” buzdító, Portikot mentegető blogot!
privatkopo.hu 2012. 10. 19. 13:53:00

A Privát Kopó információja szerint a Vertical Invest Ingatlanhasznosító Szövetkezet volt háttérembere, a 2009 májusában - több mint nyolcszáz millió forintos, mintegy ötszáz rendbeli csalás miatt - hat év szabadságvesztésre ítélt, azóta szökésben lévő, és nemzetközi körözés hatálya alatt álló Klivinyi Zoltán működteti a Fidesz október 23-i „eltörlésére” buzdító, valamint Portik Tamás érdekében „kampányoló” WordPress nemzetközi blogplatform „hungarianvirus” nevű aloldalát.„Az összes párt és politikus lejáratta már magát. Nincs más alternatíva, mint hogy a nép vegye át a hatalmat!”

„Október 23-án kizökkentjük az időt és bebizonyítjuk, hogy van élet a FIDESZ-MÁTRIX után is! Viktátorunk még az EU elnökségünk idején ordítva oktatta ki Brüsszelben az uniós parlamentereket, hogy „a XXI. Században, ki gondolja, hogy a médiát bárki is befolyásolni tudná, az internet és a FACEBOOK korában!” Hiszen ők maguk, a „FideSS-Maffia” is az interneten nyerte meg szerinte a választást.

No, akkor figyu, Viktor! Most mi jövünk, az internet népe, a magyar valóság, akiket marha nehéz valóban kormányozni. De neked már nem is kell! Kizökkentjük az időt, és október 23-án bebizonyítjuk, hogy van élet a FIDESZ-MÁTRIX után is. Még ha az elején kicsit nehéz is lesz a „romokat” eltakarítani, de muszáj változtatni.”

„A Hungarianvirus.wordpress.com blog oldalon és a Facebook-csoportok oldalán sorra ajánlják egymást a Diktatúra ellen tüntetni akaró normális magyarok. Végre látszik valamiféle összefogás. A civilek példát mutatnak a pártoknak. Csak együtt lehet megszabadulni a Diktatúrától! Október 23-án közös demonstrációval el lehet törölni a Fidesz-Maffiát a politikából! „Ős patkány terjeszt kórt miköztünk” -  József Attila” - olvasható, egyebek mellett, a WordPress nemzetközi blogplatform „hungarianvirus” nevű aloldalán.

A Heti Válasz munkatársai néhány hete felfigyeltek a titokzatos „hungarianvírus” aktivitására. Részlet a hetilap írásából:

(…) „2012. október 23.: kitör az Orbán-diktatúra elleni forradalom? A fülkeforradalom után most végre jön az igazi?” - sorolja a kérdéseket a WordPress nemzetközi blogplatform „hungarianvirus” nevű aloldala (hungarianvirus.wordpress.com). A beazonosíthatatlan szerzők által jegyzett weblap a Fidesz-ellenes Facebook-csoportok gyűjtőhelyeként működik (és napról napra felszólítja a kormányt, hogy október 22-én éjfélig mondjon le). Van azonban egy eredetibb küldetése is: a Portik-ügy relativizálása. A „hungarianvirus” külön cikksorozatot szentel az Energol Rt. volt marketingigazgatójának, melyben leszögezi, Portik Tamás nem szent, de nem is sorozatgyilkos, viszont egy ügyes csibész, aki nagy trükköket tudott varázsolni, és ezzel sok ellenséget gyűjtött”. (…)

A „hungarianvirus” meglepő bennfentességgel taglalja, hogy az Energol-igazgató már a ’90-es években be akart szállni a médiába (Gyárfás Tamáson keresztül), de ez csak később sikerült neki. A blog szerint strómanokon keresztül ma ő birtokolja azt a Generál Média-csoportot, amely a MyVip közösségi portál, a „könnyed, férfias témákkal” hódító Mellesleg.hu vagy az Ingatlanok.hu lakáskereső működtetőjeként a hazai online piac egyik zászlóshajója. A Gentleman Magazine című prémiumlapot is kiadó Generál Média Kft. tulajdonosa a valóságban egy Seychelle-szigeteki gyökerekkel rendelkező szlovák vállalat - a hivatalos cégiratokból tehát lehetetlen kiolvasni a Portik-befolyást. Ennek ellenére lehet, hogy igazat ír a „hungarianvirus”, hiszen a Generál főnöke, Holman Endre és Portik fia között 2009-ben volt dokumentált üzleti kapcsolat (egy Galamb 4 nevű kft. adásvételekor). (…)

A fenti információfoszlányok összeolvasása után adódik a megfejtés: mivel a médiavállalkozóvá avanzsált Portik a MyVip és a többi regisztrációhoz kötött netes szolgáltatás révén több millió állampolgárról őriz személyes adatokat, evidens, hogy szövetségben dolgozott a rendőrséggel és a titkosszolgálatokkal. Minden lehetett tehát, de merényletek felbujtója, no, az nem - sugallja a „hungarianvirus”.”

Noha információink szerint az elmúlt időszakban több sajtóorgánum, valamint hivatalos szervek is igyekeztek feltárni, ki állhat a blog mögött, eddig ez senkinek sem sikerült. A Privát Kopó most megnevezi a „magyarvírus” előállítóját, aki nem más, mint a Vertical Invest Ingatlanhasznosító Szövetkezet volt háttérembere, a 2009 májusában - több mint nyolcszáz millió forintos, mintegy ötszáz rendbeli csalás miatt - hat év szabadságvesztésre ítélt, azóta szökésben lévő, és nemzetközi körözés hatálya alatt álló Klivinyi Zoltán. A Privát Kopó információja szerint az évek óta az Amerikai Egyesült Államokban - az ugyancsak a Vertical Invest-ügyben 3 év börtönbüntetésre ítélt Svecz Szabina „társaságában” - bujkáló férfi jelentette meg 2002-2003-ban a Penthouse magazin magyar kiadását, valamint az érdekeltségébe tartozó részvénytársaság adta ki az Esti Hírlap napilapot.

Klivinyi harmadrendű vádlottja volt a Vertical Invest Ingatlanhasznosító Szövetkezet ügyében indult büntetőpernek. Az eljárás során az „üzletember” az FBI által kiállított igazolást nyújtott be a bíróságnak, amely szerint „sikeresen együttműködő tanú az USA számos rendészeti szervénél”.

Részlet az Egyesült Államokban kiállított dokumentumból: „Kérem, engedje meg annak hangsúlyozását, hogy Klivinyi úr nagyon sikeresen együttműködő tanú az USA számos rendészeti szervénél, beleértve az FBI-t és a Las Vegas-i városi rendőrséget. Klivinyi úr együttműködése és a rendészeti szervek számára nyújtott segítsége 2003. augusztus elején kezdődött, amikor kihallgatták az FBI különleges ügynökei Bécsben. Ezeket az FBI-ügynököket közös bűnüldözési feladatra osztották be abban az időben a budapesti Nemzeti Nyomozó Irodával. Rendes körülmények közt az ilyen együttműködést, mint amilyen Klivinyi úré is, nem közli az FBI, de ezt az információt Klivinyi úr és az ügyvédje, Bojkó Dóra kérésére adom át (...), hogy figyelembe vegyék a vádlott védőbeszédénél(…). Tisztelettel állítom ezeket az igazságszolgáltatás valódi érdekében, hogy a bíróság a fentieknek teljesen hitelt adjon és vegye figyelembe a Klivinyi úr által az FBI bűnügyi nyomozásaiban nyújtott segítséget, amely az USA és Magyarország számára egyaránt előnyös volt. Az önkéntes együttműködés részleteit már korábban átnyújtottam (..) Mikó Gergelynek, az ügy hivatalból kirendelt bírájának. Azonban nem tudok arról, hogy mindezeket a tisztelt hatóságok méltányolták volna.(…)”

A „hungarianvírus” címet viselő blogjában Klivinyi így ír a milliárdokat eltüntető ingatlanszövetkezetek feltételezett hátteréről:

Államérdek volt a Szövetkezetek bedöntése, az olajosok mosdatása!
BAUMAG, DUNA PROFIT, VERTICAL, PANNON UNIO, KPHM, PILIS INVEST, FUNDAMENTUM, BENEFIT 2OOO, PROFIT-EXTRA. Megtudtuk, államérdekből titkosították az Ingatlanhasznosító Szövetkezetek nyomozási eredményeit. De mi lehet államérdek egy gazdasági ügyben? Csak egy dolog, a politikusok és rendőri vezetők érintettsége, no meg a titkosszolgálatok tevőleges részvétele. Média támogatással szándékosan tönkretették egymást a konkurensek maffia módszerekkel, a zsaruk felhasználásával. Dettó, mint a “Vizó-Zsaru” bűnszervezetben.”

Furcsa módon Klivinyi kínosan ügyelt arra, hogy az általa (hunleonidas és Rémusz Bácsi álneveken) írt és szerkesztett aloldalon még csak véletlenül se jelenjen meg a neve, ugyanakkor olyan összefüggésekre világított rá az ingatlanszövetkezetek tevékenységével összefüggésben, olyan alvilági figurák neveivel (Dévényi, Radnai, Tarkó, Szalmás, stb.), cselekményeivel fűszerezve, amelyekről/akikről csak érintett, belső személy tudhatott, illetve írásaihoz olyan dokumentumokat mellékelt, amelyek kívülálló, „mezei állampolgár” birtokába nem kerülhettek. Klivinyi „munkásságára” utal továbbá a közzétett írások nyelvezete, fogalmazási stílusa, valamint a rá jellemző helyesírási hibák.

Vajon emlékszik-e még valaki arra, hogy a Penthouse magazin magyar mutációjában 2003 márciusában V, mint Viktátor” címmel napvilágot látott egy iromány, amely Orbán Viktort a világ hírhedt diktátorai közé sorolta?

A „hungarianvírus” tanúsága szerint egyvalaki biztosan. Klivinyi Zoltán, a közel tíz éve született „mű” szerzője.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat