Ma: 2024.07.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
10 percen belül egy férfit és egy nőt is megtámadott egy 18 éves „navajonki” - az asszonyt háromszor ütötte arcon
Privátkopó 2023. 09. 25. 15:21:00

Egy jászárokszállási nő gyalog közlekedett 2023. szeptember 24-én, 20 óra 10 perc körül, amikor egy ismeretlen követni kezdte kerékpárral. A férfi elhaladt a nő mellett, megállt, eldöntötte a biciklit, és úgy tett, mint aki a cipőfűzőjét köti. Amikor a gyalogos a férfi mellé ért, az minden előzetes ok nélkül háromszor arcul csapta, majd dulakodást követően kitépte a sértett kezében lévő szatyrot, és elhajtott. A táskában kutyakonzerv és mobiltelefon volt.A bántalmazás következtében az asszony - az elsődleges orvosi vélemény szerint - 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A tettes 10 perccel korábban egy kerékpározó férfit ütött meg, Jászárokszálláson, mindketten elestek a biciklijükkel. A tettes a földön fekvő férfitól pénzt követelt, majd összeszedte a nadrágzsebéből kiesett 3500 forintot, és távozott. A bántalmazott könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök elfogták és előállították a 18 éves bűnözőt, akit kétrendbeli rablás és súlyos testi sértés bűntett miatt hallgattak ki. A gyanúsított beismerő vallomást tett, és a jogtalanul megszerzett tárgyak is előkerültek.

A nyomozó hatóság őrizetbe vette a fiatal bűnelkövetőt, és kezdeményezi letartóztatását.
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat