Ma: 2023.09.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
„Hat évig éltem bántalmazó kapcsolatban, Kalocsai Zsuzsa rendszeresen megvert” - állítja egy fiatal nő, aki hosszú ideig volt az élettársa a Jászai Mari-díjas, lovagkereszttel kitüntetett operettprimadonnának
Privatkopo.hu 2018. 09. 10. 22:45:00

Nyolc évig alkotott egy párt egy fiatal hölgy és a Budapesti Operettszínház Jászai Mari-díjas, a Magyar Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett primadonnája. A viharos kapcsolatról Krencsey Hella néven könyvet író Kamarás Nóra (30) állítása szerint hat éven keresztül rendszeresen bántalmazta őt a művésznő, Kalocsai Zsuzsa (56). A szerelemből mára csupán büntetőeljárások maradtak.                     Krencsey Hella hat évig tűrte a megaláztatásokat

A fiatal nő elmondása szerint főiskolai tanulmányai mellett jegyszedőként dolgozott a Fővárosi Operettszínházban, amikor 2009-ben, 21 évesen szerelembe esett az akkor 47 éves Kalocsai Zsuzsával. „Nem vagyok leszbikus. Zsuzsa előtt kizárólag férfiakkal volt viszonyom. Az első pillanattól kezdve viharos volt a kapcsolatunk, gyakoriak voltak a veszekedések, de tettlegességre először 2011-ben került sor, amikor összeköltöztünk és így élettársak lettünk” - magyarázta.

Kalocsai Zsuzsa elhagyta a férjét (G. Tamás vállalkozót, aki a 2018. évi országgyűlési választáson a Fidesz országos listáján szerepelt), valamint az akkor 12 éves fiúgyermekét. A problémák gyökere az volt, hogy a férj (akitől később elvált Kalocsai) eltiltotta közös gyermeküket az anyjától, ami frusztrálttá, zaklatottá tette a primadonnát.

„Néhány nappal múltam 24 éves, és már három éve éltem együtt az ország ismert művésznőjével, amikor egyik délután a Színésznő kamasz fia az utolsó pillanatban (az ex-férj egyértelmű utasítására, mondván, látott engem reggel az utcán kutyát sétáltatni, emiatt nem találkozhat a 16 éves fiú az anyjával - igen, mi ilyen abszurd világban éltünk) megint lemondta a lehetséges találkozót, kétségbe ejtve ezzel az anyai „muszáj” érzést a Színésznőben. Egy ideig vigasztaltam, próbáltam megnyugtatni, esetleg más programot kitalálni - Vele lenni -, mígnem dühe és fájdalma átcsapott az én hibáztatásomba; csupán percek teltek el, de már az előszoba szőnyegén feküdtem tele lila-zöld véraláfutásokkal, zúzódásokkal, fájdalmakkal, értetlenül, mozdulatlanul… A karom, a lábam, az arcom az ütések erejétől piros, majd lassan sárgás foltokban pompázott, és sajgott mindenem; magzatpózban vártam az enyhülést, némán folytak a könnyeim, átáztatva a kemény, szúrós, piszkos előszoba-szőnyeget.

A hozzám mérve több mint kétszer akkora súlyú, és több mint kétszer annyi idős Színésznő közben öltözött, menni készült, rossz élethelyzeteiből mindig azonnal elmenekült; gumicsizmát húzott, s miközben az ajtó felé elment mellettem, akkorát rúgott a jobb térdembe teljes erejével, hogy az azonnal focilabda nagyságúra dagadt, és ettől kezdve két hétig nem tudtam ráállni - ki se tudtam mozdulni a lakásból. 

Mindenki úgy tudta, influenzás vagyok. Mindenkinek mindketten ezt mondtuk” - írta blogján Krencsey Hella.

                               Kalocsai Zsuzsa 110 kilós, erős asszony

„Rendszeresen bántalmazott Kalocsai Zsuzsa. Ezt úgy kell érteni, hogy havonta egy vagy két alkalommal alkalmazott verbális és fizikai erőszakot velem szemben. Általában rúgott - a combomat, a térdemet - vagy a földre lökött, de számos alkalommal ütötte az arcomat is” - elevenítette fel a bántalmazásokat a fiatal nő. „Én nem egészen 50 kilós törékeny lány, ő közel 110 kilós, erős asszony - esélyem sem volt vele szemben.”

A művésznő agresszióját szinte minden esetben az váltotta ki, hogy a kiskorú közös gyermekükkel - akit egyébként elhagyott - történő kapcsolattartást megakadályozta a fiú apja, Kalocsai volt férje - állította a bűnügyi portálnak Krencsey Hella. „Ilyenkor bennem vélte látni az okot, aki miatt nem láthatja a fiát, és jöttek a rúgások, az ütések… Ezen alkalmakkor teljesen önkívületi állapotba került, szó szerint őrjöngött, megállíthatatlan volt” - tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogy miért nem lépett ki a bántalmazó kapcsolatból, miért nem fordult a bűnügyi hatóságokhoz, a fiatal nő csupán annyit válaszolt: „nagyon szerettem őt, nem akartam derékba törni a művészi pályáját; valahol nagyon sajnáltam Zsuzsát - én, a bántalmazott”. Hozzátette: Kalocsai több alkalommal is megfenyegette, amennyiben elhagyná őt, tönkreteszi, ellehetetleníti.

2016 augusztusában mégis szakításra került sor az élettársak között. Krencsey Hella állítása szerint 2013 és 2016 között, tehát 3 évig, Kalocsai nem láthatta a fiát, ezért egyre rosszabb érzelmi állapotba került, egyre gyakoribbá váltak az „összetűzések” a pár között.

„Egy napon ismét a szokásos koreográfia játszódott le, Zsuzsát a már sokadszorra megbeszélt kapcsolattartás napján felhívta a fia, aki közölte vele, hogy addig nem akarja látni, amíg velem él. Itt jegyzem meg, hogy a fiú egy évvel korábban, telefonon azt mondta az anyjának, hogy kezdjen rólam bizonyítékokat gyűjteni, mert az apjával mindenképpen börtönbe fognak juttatni. Zsuzsa nagyon kiborult azon, hogy a fia ismét, sokadik alkalommal is lemondta a találkozást, és úgy döntött, hogy szakít velem, elköltözik tőlem” - mondta a fiatal nő. „Veszekedtünk, ő pakolni kezdett. Egyszer csak azt vettem észre, hogy az én dolgaimat is a bőröndjébe rakja, ami egyébként nem először fordult elő, egy korábbi szétköltözés alkalmával is több holmimat elvitt, mondván: azok az ő tulajdonai. Ezt szóvá tettem neki, mire nekem támadt, ordított velem és megrúgott, lökdösni kezdett. Én megpróbáltam védekezni, és ahogy eltoltam magamtól, a vállánál - véletlenül - megsértettem a bőrét a körmeimmel. Felszakadt az egyik körmöm, dőlt a vér az ujjamból, az ő sérülése alig látszódott. Elment. Visszaköltözött a volt férjéhez, mert, ugye, a látszat a legfontosabb a művészvilágban. Ekkor még nem gondoltam, micsoda kálvária elé nézek…”

Kalocsai Zsuzsa a rendőrségen úgy állította be a dolgokat, mintha évekig őt bántalmazták volna

Mintegy 3 hónappal később rendőrségi idézést kapott az elhagyott lány. Gyanúsítotti idézést. Mint kiderült: Kalocsai Zsuzsa - kapcsolati erőszak gyanújával - feljelentést tett a volt élettársa ellen. Tette ezt annak a napnak az estéjén, amikor elköltözött a párjától. A rendőrségnek átadott egy ambuláns lapot (tehát nem látleletet), mint tárgyi bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy bántalmazták. „Gyanúsított lettem, védekezésre kényszerítettek, engem, a bántalmazottat…”

Krencsey Hella azt állítja, hogy Kalocsai Zsuzsa a rendőrségen „megfordította” a történetet, és úgy állította be a dolgokat, mintha évekig őt bántalmazta volna a 45-46 kilós lány. „Áldozati szerepbe bújt, rám pedig az agresszív, a verekedő szerepét osztotta. Három tanút sorakoztatott fel maga mellett, egy homoszexuális párt, akiket valóban ismertünk, de előttük soha nem beszéltünk a magánéleti problémáinkról, valamint a fiát, akivel alig találkozott azokban az években, amikor együtt voltunk. Ők azt mondták, amit Zsuzsa a szájukba rágott” - közölte a gyanúba kevert nő, aki ma már vádlott, ugyanis az illetékes ügyészség kapcsolati erőszak miatt vádat emelt ellene. A vádemelés óta eltelt egy év, azonban a bíróság még nem tűzte ki az első tárgyalás napját…

Idén februárban Krencsey Hella először a bíróságon, majd mivel hónapokig nem történt semmi, júniusban a BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányságon, valamint a Budapest XIV. és XVI. kerületi Ügyészségen tett büntetőfeljelentést Kalocsai Zsuzsa ellen - kapcsolati erőszak gyanújával. „Azért vártam eddig, mert nem volt megfelelő jogi hátterem, az előző ügyvédem nem tanácsolta a feljelentést, viszont a jelenlegi ügyvédem igen” - magyarázta. „Az ügyészség húzza az eljárást, feljelentés-kiegészítés keretében újabb és újabb fotókat, adatokat kérnek tőlem, volt, hogy a telefonszámom közlésére szólítottak fel levélben - amit egyébként már a feljelentésben a tudomásukra hoztam. És az ilyen mesterkélt megkeresésekkel telnek-múlnak a hetek, a hónapok, úgy, hogy érdemben nem történik nyomozati cselekmény. Egyértelműen időhúzásra játszik az ügyészség. Majd csak elfáradok, majd csak feladom… Tévednek: nem adom fel, végig fogom csinálni. Senkinek nem akarok ártani, senkit nem akarok megbántani - kizárólag magamat védem az ellenem indított, hamis vádra épülő büntetőperben. Amennyiben félresöpörnek, több év szabadságvesztésre ítélhetnek.”

               „Nem akárkikkel szemben kell megvédenem magam“

Könnyebb, egyszerűbb eltaposni a bántalmazottat, s letérdelni a művészi ismertség, nagyság előtt. Nem látják az emberek, hogy a Színésznő hogyan áll(t) bosszút az elvesztett boldogságáért, hogyan próbál egy kezdődő életet sárba taposni, milyen ember Ő valójában, és micsoda erőket mozgat meg koholt vádjaival és hatalmi játszmáival (pénzével és befolyásával) a háta mögött, csakhogy elfeledhesse a múltat - vagy legalábbis hiteles áldozata lehessen...” - olvasható Krencsey Hella blogján.

„Nem akárkikkel szemben kell megvédenem magam: Kalocsai Zsuzsa rendszeres fellépője a fideszes pártrendezvényeknek, a volt férje, akivel ismét egy fedél alatt él, befolyásos Fidesz-tag, dúsgazdag vállalkozó, aki kitűnő politikai - és rendőrségi kapcsolatokkal rendelkezik. Több mint 2 éve nincs munkám, bárhova jelentkezem, nem vesznek fel, elutasítanak. A szüleim segítenek havonta néhány tízezer forinttal, abból tengetem az életem. A médiában nem kap nyilvánosságot a történetem, láthatatlan kezek becsuknak előttem minden ajtót. Azokat a lapokat és televíziókat, amelyek nyitottságot mutattak arra, hogy nyilvánosságra hozzák az ügyet, kőkeményen megfenyegették „fentről”, ezért kivétel nélkül visszakoztak” - jegyezte meg a „Viaszbaba - SzínészNŐt szerettem” című könyv szerzője, Krencsey Hella, azaz Kamarás Nóra.

(A Privatkopo.hu megkereste Kalocsai Zsuzsát. A művésznő nevében a jogi képviselője reagált, aki arról tájékoztatta a bűnügyi portált, hogy Kalocsai Zsuzsa nem kíván nyilatkozni az ügyben, és nem járul hozzá a személyével kapcsolatos cikk megjelentetéséhez. Az ügyvéd közölte továbbá: amennyiben a lap vezetése a cikk közlése mellett dönt, büntető- és polgári pereket kezdeményeznek a szerző, valamint a portál kiadójával szemben.)

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat