Ma: 2024.05.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Régi idők nagy bűnügyei
Vádemelést javasolnak két cigány rablóval szemben
Privátkopó 2024. 04. 17. 8:24:00

A tiszakécskei nyomozók vádemelést javasolnak két fiatal ellen, akik tavaly télen erőszakkal vették el egy idős férfi pénzét.Még 2023. november 29-én, este tett feljelentést a rendőrségen egy 71 éves tiszaalpári férfi, aki elmondta, hogy a röviddel korábban két ismeretlen csengetett be hozzá. A sértett gyanútlanul ajtót nyitott, a maszkot viselő idegenek pedig azonnal rátámadtak, lefogták, ütlegelték, és közben pénzt követeltek tőle. Egyikük végül felfedezte a konyhaasztalra letett autóstáskát, amit átkutatott. Az abban lévő néhány tízezer forintot a férfiak magukhoz vették, majd kirohantak a házból, és a kapun átmászva elszaladtak. Az elkövetők ugyan a teljes arcukat eltakarták, azonban áldozatuk még így is tudott róluk használható információkat adni, ami nagyban segítette a felderítést.

Kiderült az is, hogy az idős embertől korábban egyik ismerőse pénzt kért, de nem kapott. Ennek az ismerősnek a 19 éves fia és az ő 18 éves barátja pedig éppen a rablás után tűntek el a településről. A nyomozók gyanították, hogy a két fiatal követhette el a bűntényt, így nagy erőkkel keresni kezdték őket, és néhány órán belül a nyomukra akadtak.

A rendőrök mindkét feltételezett tettest elfogták és őrizetbe vették. Mivel az idősebb elkövető a rablás előtt két nappal egy betörést is elkövetett, neki két bűncselekményért kell felelnie.

A jelenleg börtönben lévő bűntársak ügyében a nyomozás befejeződött. A Tiszakécskei Rendőrőrs munkatársai vádemelést javasolnak velük szemben, ezért a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat