Ma: 2024.06.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Külföldön dolgoztatták prostituáltként a fiatal nőt
Privátkopó 2024. 05. 29. 10:15:00

A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség emberkereskedelem bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat három vádlott ellen, akik egy fiatal nőt Németországba vittek azért, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújtson.A vádlottak közül ketten élettársi kapcsolatban állnak, míg harmadik társuk közeli ismerősük. A két nő a bűncselekmény elkövetését megelőzően prostituáltként dolgozott Németországban.

Az élettársi kapcsolatban élő vádlottak 2019. február 23-án, Berettyóújfaluban megismerkedtek az egyik sértettel. Miután tudomást szereztek a megélhetési gondjairól, felajánlották neki a segítségüket és rávették, hogy külföldön prostituáltként dolgozzon.

Mivel az egyik vádlottnak már kiterjedt kapcsolatrendszere volt egy németországi városban, megállapodott egy további sértettel abban, hogy a szexuális szolgáltatással megkeresett pénzt megtarthatja magának, csak a németországi lakásbérleti díjának ráeső részét kellett kifizetnie.

2019. február 25-én a sértettek, a vádlottak közül a férfi és a kapcsolatokkal rendelkező nő kiutaztak egy németországi városba, ahol a nő néhány napra kibérelt egy lakást. A nő a két sértettről fotókat készített, majd azokat egy internetes oldalra feltöltötte. A hirdetésékre jelentkező férfiakkal ő maga állapodott meg és vette át tőlük a pénzt is. 

A berettyóújfalui sértett hat napon keresztül nyújtott pénzért szexuális szolgáltatást, legalább 1800 eurót keresett, amelyből azonban semmit sem kapott, a pénzen a férfi és a lakást bérlő nő osztozott.

Az ügyben a nyomozást a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatta le.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség mindhárom vádlott ellen emberkereskedelem bűntette, továbbá a harmadik vádlott ellen prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat a Debreceni Törvényszéken. 

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat