Ma: 2021.10.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Különös kegyetlenséggel végeztek áldozatukkal
Privatkopo.info 2021. 10. 15. 6:09:00

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság egy 2019-ben elkövetett bűncselekmény kapcsán új tényeket állapított meg két elkövetővel szemben, akik a gyanú szerint különös kegyetlenséggel ölték meg áldozatukat.Halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 24 éves tatabányai férfi ellen.

A gyanú szerint P. Norbert 2019 májusában bántalmazta egy ismerősét, aki ennek következtében életét vesztette. A gyanúsított ezután elvette a sértett mobiltelefonját, amit később eladott. A bűncselekmény néhány nappal később jutott a rendőrség tudomására, ezután a nyomozók megkezdték az adatgyűjtést az elkövető azonosítása érdekében. A rendőrök rövid időn belül elfogták és 2019. június 12-én gyanúsítottként kihallgatták P. Norbertet, aki tagadta a bűncselekmény elkövetését. A férfi letartóztatását később megszüntették.

A rendőrség az ügyben a nyomozati munkákat szakértők bevonásával tovább folytatta, tanúkat hallgattak meg, kamerafelvételeket elemeztek. Ennek során sikerült azonosítani P. Norbert társát, B. Róbert 41 éves tatabányai lakost, aki részt vett a bántalmazásban. Az összegyűjtött adatok alapján a korábbi büntetőjogi minősítést a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság megváltoztatta, ellenük különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett, valamint kifosztás bűntett miatt folyik büntetőeljárás. A kihallgatásukat követően 2021. október 13-án őrizetbe vették őket.

A rendőrség előterjesztést tett arra vonatkozóan, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség tegyen indítvány a két tettes letartóztatására, amit az illetékes bíróság október 14-én elrendelt.

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat