Ma: 2024.03.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Kétszer hátba szúrta élettársát a kunszentmiklósi nő - megúszta felfüggesztett börtönbüntetéssel
Privátkopó 2023. 11. 30. 9:37:00

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt - gyorsított eljárás keretében - bíróság elé állította azt a nőt, aki 2 hónappal ezelőtt, szóváltást követően, kétszer hátba szúrta élettársát, aki kis híján belehalt sérülésébe.A vád szerint a kunszentmiklósi nő - az ügy vádlottja - 2023. szeptember 29-én, délután, szóváltást követően, a lakóház konyhájában felkapott az asztalról egy kést és azzal az ingatlan udvarán hátulról kétszer lapockatájékon szúrta az élettársát.

A mellkast ért szúrás következtében légmell alakult ki, amely a sértettnél 8 napon túl gyógyuló, életveszélyes sérülést eredményezett.

Az ügyészség a nőt életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt 2023. november 29-én gyorsított eljárásban - az elkövetéstől számított két hónapon belül - bíróság elé állította.

A Kecskeméti Törvényszék a vádlott bűnösségét a váddal egyezően megállapította és ezért vele szemben 2 év börtönbüntetést szabott ki, amelynek végrehajtását 2 év és 6 hónapra felfüggesztette.

Az ítélet jogerős.

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat