Ma: 2024.07.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Kutyákra lövöldözött egy székesfehérvári féleszű
Privátkopó 2023. 09. 28. 11:51:00

Egy székesfehérvári kutyatulajdonos tett feljelentést a rendőrségen arról, hogy az udvarán - főként az állatok fekvőhelye körül -, valamint a házának falában légpuskalövedékeket, kavicsokat talált. A lövöldözés és dobálás az utóbbi időben mindennapossá vált, és az autóját is megkárosították. A kiérkező rendőrök elfogták az akkor is éppen lövöldöző férfit.A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai 2023. szeptember 27-én, délután lakossági bejelentésre egy Nagyszebeni utcai ingatlannál jelentek meg, ahol csattanó hangra lettek figyelmesek, feltételezésük szerint légpuskából leadott lövés zaja volt. A hangforrás felé fordulva egy, az udvaron munkálkodó férfit láttak meg, akit felszólítottak, hogy jöjjön ki az ingatlanból. Mivel a férfi a rendőri felszólításnak nem tett eleget, a székesfehérvári zsaruk a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségét kérték, akik behatoltak az ingatlan területére, és elfogták a férfit. 

Az ingatlant átkutatták, amelynek során - igazságügyi fegyverszakértő bevonása mellett - a nyomozók három légpuskát, légfegyverlövedékeket és különböző típusú pirotechnikai termékeket foglaltak le. A bejelentő házának vakolatába ékelődve és az udvaron is találtak lövedékeket, amelyekről a szakértő elmondta, a lefoglalt légfegyverek egyikéből származhattak.

A rendőrségre előállított 46 éves férfit a nyomozók állatkínzás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Beismerő vallomást tett, elmondta, hogy több ízben lőtt a lefoglalt légpuskával a sértett kutyái felé, hogy megijessze őket, amikor ugatnak.  

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat