Ma: 2024.06.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Prostituáltként dolgoztatott egy lakásotthonból szökött kiskorút a kecskeméti cigány
Privátkopó 2024. 05. 29. 10:40:00

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki a lakásotthonból megszökött lány bizalmába férkőzött és több mint fél éven át prostituáltként dolgoztatta, miközben rendszeresen éheztette és bántalmazta.A vád szerint a büntetett előéletű kecskeméti férfi állandó munkahellyel és rendszeres jövedelemmel nem rendelkezett, amikor 2022 nyarán megismerkedett a pszichés betegsége miatt gyógyszeres kezelés alatt álló fiatal lánnyal. A gyermek az iskolai magaviselete, hiányzásai és csavargásai miatt 2022 októberében gyermekotthonba került, ahonnan rendszeresen megszökött. A férfi kapcsolatban állt a szökésben lévő lánnyal, a beszélgetéseik során megértést, elfogadást tanúsított felé. Emiatt a sértettben bizalom alakult ki a vádlott iránt, aki felismerve a gyermek kiszolgáltatott helyzetét, 2022 karácsonyán felajánlotta neki, hogy a komfort nélküli, egyszobás lakásban vele és a családjával lakhat. Mindezt azért tette, hogy a lányt prostitúciós tevékenységre felhasználva rendszeres jövedelmet szerezzen magának és a családjának.

A férfi hét hónap alatt mintegy 6,5 millió forintra tett ilyen módon szert, amit felélt. A lány keresményét minden nap elvette, enni azonban nem adott neki és betegen sem vitte őt orvoshoz, ezért a sértett 2023 tavaszán ott akarta hagyni a vádlottat. A férfi azzal fenyegette meg a lányt, hogy zárt intézetbe viteti és többször bántalmazta is.

Végül a lány - megelégelve az éhezést és a prostitúcióra kényszerítést - 2023. július végén el tudott szökni a férfitól.

A főügyészség a letartóztatásban lévő férfit minősített emberkereskedelem és kényszermunka bűntettével vádolja és ezért vele szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozza azzal, hogy kedvezménnyel nem szabadulhat.

Bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat