Ma: 2024.05.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Letöltendő szabadságvesztést kért az ügyészség Herczeg Zoltán divattervezőre
Privátkopó 2024. 04. 10. 11:23:00

Letöltendő szabadságvesztést indítványozott az ügyészség Herczeg Zoltán divattervező és társa ellen, noha a kábítószer-terjesztés gyanúja végül csak Heczeg társánál igazolódott be. Ezért Herczeggel szemben csak kábítószer-birtoklás miatt emeltek vádat - tájékoztatott a Fővárosi Főügyészség.A nyomozást az ügyben januárban zárta le rendőrség. 

A divattervezőre és társára 2022. október 21-én csaptak le a rendőrök, miután felmerült, hogy droggal kereskedhettek. Az akkori hírek szerint a divattervezőnél készpénzt, több mint 10 gramm kokaint és 100 gramm marihuánát foglaltak le, illetve a lakásán és kocsijában is találtak drogot. 

Heczeg fél évet töltött letartóztatásban,2023 májusában szabadult. Utána azt mondta, új értelmet nyert az élete, és egészen másképp értelmezi már a szabadságot.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat