Ma: 2022.05.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Vadászfegyverrel lőtte fejbe az apját egy 18 éves gyagyás
Privatkopo.info 2022. 05. 24. 5:37:00

Fejlövéssel végzett apjával egy 18 éves férfi a Somogy megyei Szulok község külterületén. A fiatal férfit a Terrorelhárítási Központ közreműködésével Budapesten, egy IX. kerületi szállodában fogták el - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.A nyomozó hatóság tájékoztatása szerint L. Martin közvetlen közelről, vadászként dolgozó apja fegyverével akkor követte el tettét, amikor az áldozat egy német vendégvadász által elejtett vaddisznót zsigerelt ki. A férfi a bűncselekményről hangfelvételt készített a telefonjával.

Az elkövető a gyilkosság után a Dráva partján időzött, később visszatért a helyszínre, hogy eltüntesse a nyomokat, ágakkal és avarra fedje be a holttestet, végül az apja otthonából elhozott további két fegyverrel és mintegy 300 lőszerrel Budapestre utazott, ahol egy IX. kerületi szállodában vett ki szobát. Mivel a fegyverek nála lehettek, a TEK segítségét kérték az elfogáshoz.

A férfi az elfogása után részletes, feltáró beismerő vallomást tett. Tettét azzal indokolta, hogy „olyan világmegváltó dolgokat akart tenni az emberiség érdekében, amit az apja - a megtestesült gonosz, az antikrisztus - megakadályozott volna”.

L. Martin a rendőröknek azt mondta, múlt hét kedden döntött úgy, hogy megöli az apját. Három napig gondolkozott a gyilkosságon, majd ezért kérte, hogy vele mehessen a pénteki vendégvadászatra. A vaddisznó lelövése után elmentek vacsorázni a német vendégvadásszal, és a fiú már evés közben is azon gondolkozott, hogyan ölhetné meg az apját. Ekkor döntötte el, hogy vár a vaddisznó kizsigereléséig. Végül Szulok és Barcs között, a Posta úton álltak meg. Amikor az apa kiszállt, és elkezdte kizsigerelni a vaddisznót, a fiú csőre töltötte a nála lévő golyós vadászpuskát, felvette a fülvédőt, majd közvetlen közelről fejbe lőtte az apját. Mindezt hangfelvételen rögzítette. Azért vette fel a gyilkosságot, hogy később a Youtube-on megjelentethesse. Így akarta a világ tudtára adni, hogy kiiktatta azt az embert, aki „a világ megrontásán, a világbékével szemben” tevékenykedik. Később az apja autóját és fegyvereit azért szállította Budapestre, hogy eltűnésnek álcázza a történetet.

Az elkövetőt emberölés és lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés gyanúja miatt őrizetbe vették, az eljárásba elmeorvosi szakértőt vonnak be.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat